Training presenteren

Onze individuele training Presenteren is vooral gericht op het aanleren van non-verbaal overtuigend gedrag. Binnen 2 à 2,5 uur kunnen we u de vaardigheden bijbrengen waarmee u met zelfvertrouwen presenteert.

Spreken voor een groep doodeng?

Vrouw presenteren

Er zijn drie aspecten die we hebben als we ontspannen zijn, maar verliezen als het spannend wordt: overwicht, doelgerichtheid en autonomie. Waar het dus om gaat is ontspannen overkomen in een spannende situatie. Dat is te leren! Als uw optreden non-verbaal zelfvertrouwen uitstraalt, doet u het vanzelf al voor meer dan 60% goed.

Er wordt veelvuldig geoefend, de trainer maakt video-opnames en voorziet deze van feedback. Na elke oefening ziet u verbetering in uw eigen presentatie. Daarnaast leert u waar een presentatie aan moet voldoen om impact te genereren en hoe u uw authenticiteit kunt gebruiken om de aandacht van het publiek te krijgen en vast kunt houden. Na afloop van de training kunt u meer ontspannen en met vertrouwen een groep toespreken!

Voor iedere zorgprofessional die:

– met zelfvertrouwen een groep wil kunnen toespreken
– wil kunnen inschatten of zijn verhaal goed overkomt
– wil leren hoe de aandacht van publiek vast te houden

Wat leert u:

– omgaan met spanning voor en tijdens een presentatie
– bewustzijn van eigen houding en impact
– overtuigend en zelfverzekerd overkomen
– een pakkend verhaal vertellen
Zowel als individuele training als groepstraining.

Tarief:

– Individuele training: € 400,- ter locatie Training in Praktijk, Baarn. Incompany € 550,- (igv reistijd > 2 uur vv + € 100,-).
– Groepstraining: € 1.000,- per dagdeel (trainer + trainingsacteur).
(inclusief voorbereiding, zelftest, trainingsmateriaal, exclusief btw en reiskosten € 0,29/km).

Klantervaringen:

A. Smulders-de Jong, apotheker, Julius Apotheek (Baarn)

‘Spreken in het openbaar’
“Doordat Training in Praktijk maatwerk levert, kon de trainer mijn onderliggende barrières doorbreken om te spreken in het openbaar. Er wordt weinig theorie behandeld, maar genoeg om de noodzakelijke inzichten te verwerven. Door de nadruk op het oefenen, ging er een knop om. Als ik het zelf niet mee had gemaakt, zou ik het niet geloven!” Lees verder

Meer weten?