drs Nicolette Akkersdijk

Nicolette_Akkersdijk
Nicolette is van huis uit arbeids- en organisatiepsycholoog en sinds 2000 zelfstandig communicatietrainer en coach.

Ze zit vanaf 1992 in het trainersvak en al ruim 13 jaar traint ze voor het gerenommeerde trainingsbureau Boertien Vergouwen Overduin. Ze heeft veel ervaring met groepstrainingen in de profit en non-profit sector. De laatste jaren heeft ze zich ook gespecialiseerd in coaching en individuele trainingen. Ze heeft vooral veel gewerkt met zorgverleners. Haar werkwijze is zeer praktisch; kenmerkend voor Training in Praktijk.

Zowel vanuit haar professie als privé heeft ze affiniteit met de beroepsgroepen in de zorg: haar vader was huisarts en haar beide broers zijn werkzaam als medisch specialist.

De beroepsgroepen die zij met regelmaat traint zijn verzekeringsartsen en huisartsen in o.a. klantgerichtheid, aanspreken op gedrag, het geven en ontvangen van feedback en het voorkomen van/ omgaan met agressie.

Nicolette is een uiterst prettig persoon: geduldig, empathisch en integer met een bijzonder goed gevoel voor humor. Analytisch zeer sterk en daarmee in staat om snel maar subtiel de vinger op de zere plek te leggen. Voor Training in Praktijk doet ze veelal coachingstrajecten, maar ook voor de trainingen ‘omgaan met agressie’ zetten we Nicolette geregeld met veel vertrouwen in.