drs Ingrid Caubergh

Ingrid_Caubergh_Sprenger
Ingrid is van oorsprong gezondheidswetenschapper en vanaf 1998 tot heden directeur-eigenaar van TopEvent Nascholing Training en Congres.

TopEvent is een onafhankelijk bureau dat zich bezig houdt met ontwikkeling, organisatie en accreditatie van onder andere nascholing voor huisartsen.

Na het afronden van de vakopleiding tot gedragstrainer en coach (post HBO-School voor training van Karin de Galan), begeleidt en traint ze huisartsen en andere medewerkers in groepspraktijken in diverse competenties, onder meer in het beter met elkaar samenwerken, leidinggeven en bejegening. Daarnaast traint zij huisartsen in motiverende gespreksvoering, functioneringsgesprekken voeren en het aansturen van teams. Verder heeft zij veel ervaring in het trainen van artsen, Training in Praktijk zet Ingrid graag in als de leerwens van een opdrachtgever luidt: “we willen vaardigheden leren zoals  omgaan met veeleisende patiënten en empathisch communiceren”. Ook traint ze regelmatig doktersassistenten, bijvoorbeeld in assertiviteit.

Ingrid is een zeer prettig persoon: rustig doch alert ten tijde van een training, geduldig, vriendelijk en toegewijd. Op uiterst professionele wijze doorgrondt zij de valkuilen van de deelnemers en gaat daarmee zeer kundig aan de slag.